Τηλεοπτικές Συνεντεύξεις

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ: ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Ο Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ & Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, εξηγεί στην κα Τατιάνα Στεφανίδου πώς αποκαθίσταται μία κατεστραμμένη μύτη με την Επανορθωτική Ρινοπλαστική.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ & ΦΥΣΙΚΗ ΜΥΤΗ: Ο ΑΘ.ΣΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ

Ο κ.Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ & Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, συζητά με την κα Φαίη Σκορδά για τη Λειτουργική Ρινοπλαστική.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ - TATIANA LIVE

Ο κ. Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, συζητά με την κα Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με την Επανορθωτική Ρινοπλαστική που πραγματοποίησε σε πλήθος ασθενών, μετά από αποτυχία σε προηγούμενες επεμβάσεις.

Μιλήστε σήμερα με τον γιατρό

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: ΟΜΟΡΦΗ ΜΥΤΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ

Ο Dr Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ, συζητά με την Τατιάνα Στεφανίδου τη σημασία της καλής αναπνοής από τη μύτη, τα προβλήματα που προκαλεί το στραβό διάφραγμα και πώς αυτό διορθώνεται, μαζί με οποιαδήποτε δυσμορφία της μύτης, σε μία Λειτουργική Ρινοπλαστική.

ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE: ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΚΟΥΡΑ

Ο κ. Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, συζητά με την κα Τατιάνα Στεφανίδου για τα μυστικά της Ρινοπλαστικής αλλά και για τις ιδιαιτερότητες της Επανορθωτικής Ρινοπλαστικής, παρουσιάζοντας φωτογραφίες χειρουργημένων ασθενών.

ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΘ. ΣΚΟΥΡΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Ο Δρ. Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, εξηγεί στο Πρωινό Αντ1 τα προβλήματα, αισθητικά και λειτουργικά, που αντιμετωπίζονται με τη Λειτουργική Ρινοπλαστική.

Η ομορφιά είναι μια αναγκαιότητα. Παρέχει γαλήνη στην ψηχή

ΟΝ ΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘ.ΣΚΟΥΡΑ: ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ

Ο Χειρουργός ΩΡΛ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, Δρ.Αθανάσιος Σκούρας, βρίσκεται προσκεκλημένος στην εκπομπή ΟnΕΡΤ για να απαντήσει στα ερωτήματα των παρουσιαστών σχετικά με το στραβό διάφραγμα, πώς αυτό επηρρεάζει την αναπνοή
και πώς διορθώνεται με τη Λειτουργική Ρινοπλαστική.

ΤΑΤΙΑΝΑ LIVE ΜΕ ΤΟΝ ΑΘ.ΣΚΟΥΡΑ: ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

O Δρ.Αθανάσιος Σκούρας, Χειρουργός ΩΡΛ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής, απαντα στα πιο συχνά ερωτήματα σχετικά με τη Ρινοπλαστική. Μαζί του 2 χειρουργημένες ασθενείς του που μοιράζονται τη δική τους εμπειρία.

ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΘ. ΣΚΟΥΡΑ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Μύθοι και αλήθειες σχετικά με τη Λειτουργική Ρινοπλαστική καθώς και αποτελέσματα χειρουργημένων ασθενών παρουσιάζονται στο Πρωινό Αντ1 από τον κ.Αθανάσιο Σκούρα, Χειρουργό ΩΡΛ και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής Ρινοπλαστικής

Μιλήστε σήμερα με τον γιατρό