Λόγια & Εντυπώσεις Χειρουργημένων Ασθενών

” Καλησπέρα,θα ήθελα να πω κ εγώ για την εμπειρία μου αφού μου δίνεται η δυνατότητα αυτή.Είμαι 33 ετών κ είχα ένα μεγάλο πρόβλημα με το διάφραγμα μου. Πήρα την απόφαση μετά από τόσα χρόνια να ψάξω να βρω έναν καλό γιατρό…μέσω διαδικτύου βρήκα τον κύριο Αθανάσιο Σκούρα που δικαίως τον πρότεινε πρώτον πρώτον..Μπήκα στην σελίδα του κ τον έκανα φύλλο και φτερό!βίντεο,συνεντεύξεις, γνώσεις, όλη την βιογραφία του κ σταυροδρόμια του..πεπεισμένη πλέον ότι αξίζει να με εξετάσει κ να μου πει ακριβώς τον βαθμό προβλήματος μου…κάλεσα λοιπόν την ίδια μέρα στο γραφείο του και μίλησα με την κοπέλα που συνεργάζεται η οποία πολύ ευγενικά μου έκλεισε ραντεβού άμεσα.. το ανέφερα έπειτα κ στον κύκλο μου εφόσον είχα κλεισει ραντεβού και αμέσως οι 3 απ αυτους είχαν ήδη χειρουργηθεί παλαιοτέρα στον κύριο Σκούρα κάτι το οποίο δεν είχε χρειαστεί να συζητήσω μαζί τους πιο πριν γιατί δεν γνώριζαν κ αυτοί για μένα…ΕΥΚΑΙΡΙΑ λοιπόν να άκουγα Κ από πολύ κοντινούς μου ανθρώπους την εμπειρία τους ..ήταν σε όλα πλήρη ικανοποιημένοι κ με παρότρυναν αβλεπη να πάω κ ότι έκανα μια πολύ σωστή επιλογή!έφτασε η μέρα του ραντεβού μου κ με πολύ άγχος θυμαμαι έφτασα στο ιατρείο…Όταν έφτασε η σειρά μου και άνοιξε η πόρτα να τον συναντήσω αμέσως είδα έναν άνθρωπο ο οποίος είχε πολύ διάθεση να με ΑΚΟΥΣΕΙ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ και να ΞΟΔΕΨΕΙ όση ώρα χρειαζόταν να μου λύσει απορίες κ γενικά να μην έφευγα με κάτι που θα με απασχολούσε…συνήθως παίρνω κ δεύτερη κ τρίτη γνωμη για κάτι τόσο σημαντικό που θ άλλαζα στον εαυτό μου κάτι το οποίο δεν χρειάστηκε γιατί μέσω της συζήτησης κ της εχεμύθειας που μου έβγαλε το πρόσωπο του αμέσως ανακτήθηκε η σχέση που πρέπει να έχει ένας γιατρός με τον ασθενή του κ έτσι έκλεισα ραντεβοθ για χειρουργείο χωρίς καν να κάνω ούτε δεύτερη επίσκεψη…όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι περίμενα σύμφωνα με την φήμη και την όλη του καριέρα κ εμπειρία να ακούσω ένα τρομερό ποσό..Και όμως ήταν τόσο ικανοποιητικό κ αυτό το κομμάτι που αμέσως παλι καταλαβαίνεις για τι άνθρωπο μιλάμε…ηξερα ότι τα λεφτά μου δεν θα πήγαιναν χαμένα και πεπεισμένη ότι δεν θα χρειαζόμουν ξανά χειρουργείο για διόρθωση όπως με πολλούς άλλους γιατρούς συμβαίνει..Είμαι ΗΔΗ μια βδομαδα χειρουργημενη με καθημερινή επικοινωνία με τον γιατρό κ καθημερινή επίσκεψη στο Νοσοκομείο που συνεργάζεται για αλλαγές κ για το οτιδήποτε…το αποτέλεσμα λοιπόν στο λειτουργικό κομμάτι είναι τρομακτικά απίστευτο…μου έδωσε ανάσα κ πραγματικά κάθε φορά που αναπνέω θα τον Ευχαριστώ..όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι δεν μπορώ να το δω ακόμα αλλά όσο μπορώ να αντιληφθώ μου αρέσει κ αυτό πολύ .. θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ πάνω απ όλα που ηταν κ ειναι διπλα μου που για μένα θα μου επιτρέψετε να τον λέω κ έναν μικρό “Θεούλη” και που δίνει ένα κομμάτι του εαυτού του κάθε φορά σε κάθε ασθενή κ όχι μόνο σε μένα…Μακαρι επειδή συνεργαζομουν με πολλούς ιατρούς λόγω δουλειάς να ήταν όλοι τόσο καλοί κ τόσο ΑΝΘΡΩΠΟΙ ξαναλεω όσον είναι ο κύριος Σκουρας Αθανάσιος ”

VASIA VASOULA

 

“Δικαία χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος στον κόσμο. Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά. << Πώς μπορεί να περιγράψει κανείς “το μεγαλείο” αυτού του επιστήμονα ; >>. άλλωστε τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Έχοντας ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα υγείας , απευθύνθηκα στον Κύριο Σκούρα. Παρά τον φόβο μου πήρα την απόφαση να καθίσω στο χειρουργικό τραπέζι. Δεν υπήρξε λεπτό που να μην ήταν δίπλα μου , καθώς σε καθημερινή βάση τον επισκεπτόμουν. Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα , αποτελεί εγγύηση !!! Κορυφαίος , Επαγγελματίας , Άνθρωπος”

ΚΑΨΗ ΠΟΛΥΒΙΑ

Ο ιατρός Αθανάσιος Σκούρας

…γεννήθηκε στο Μοναστηράκι Αργολίδας. Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Άργους το 1973 και εισήχθη στην Στρατιωτική Ιατρική Σχολή με σειρά κατάταξης «πρώτος».Απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο του 1979 και ορκίστηκε Ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού.
Ρινοπλαστική

Εάν θέλει κάποιος να μάθει πώς η χειρουργική επέμβαση στην μύτη βελτιώνει την εμφάνιση, την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την υγεία πρέπει να ξέρει τι είναι ρινοπλαστική και τι να περιμένει από αυτή.

Ωτοπλαστική

Τα αφεστώτα ώτα – πεταχτά αυτιά – είναι μια δυσμορφία του πτερυγίου του αυτιού το οποίο αποκλίνει – προεξέχει από το κεφάλι περισσότερο από το φυσιολογικό.

 

Μιλήστε σήμερα με τον γιατρό